Krisus Jesus

An imperfect paradise for an imperfect angel.

[TRANS] 120531 A message from Kris’ Friend in Canada

1 Comment

[E-TRANS] A Message from Kris’ Friend in Canada (31/05/2012) (This was originally from a person on Baidu who said he was Kris’s friend in Canada.)

Here’s a rough translation of it:
. His friend was pretty surprised when he found out that Kris debuted in EXO. When he looked at some of the fan taken pictures, he noticed that Kris was still carrying the same bag that he had a couple of years ago in Canada.

. The first time his friend saw Kris, his hair was very long and it looked like he dyed it blond (or yellow). It is a lot lighter than it is right now. He has a cheerful personality, very easy to get along.

. He is very handsome, his personality is super good, therefore his friend remembers this very well, even though it has been a long time.

. They played basketball a few times and Kris was pretty good. Kris was very generous toward his friends and he always treated them to food after playing basketball.

. His friends always teased Kris, but he never got mad.

. A lot of people say Kris doesn’t dance well but this friend disagrees. Even though his friend doesn’t know how to dance, he thinks that Kris dances pretty well. Kris had dance classes with him and other friends, and they all called him Kevin at that time.

[V-TRANS] Một tin nhắn từ bạn của Kris ở Canada gửi vào ngày 31/05/2012 (Đây là bản gốc từ một người trên Baidu – anh ta nói mình là bạn của Kris ở Canada)
.Bạn anh ấy khá là ngạc nhiên khi biết Kris ra mắt với EXO. Khi anh ấy nhìn một số hình mà fans đã chụp, anh ấy để ý rằng Kris vẫn mang cái túi cũ từ vài năm trước ở Canada.

.Cậu ấy rất là điển trai, tính cách của cậu ấy thì tốt cực kì, vì thế nên bạn bè nhớ về cậu ấy rất rõ, mặc dù thời gian đã trôi qua khá lâu rồi.

.Họ thỉnh thoảng chơi bóng rổ cùng nhau và Kris rất tốt bụng. Kris đã rất rộng lượng hào phóng, thường xuyên mua đồ ăn cho họ sau khi cùng chơi bóng rổ.

.Lần đầu tiên khi bạn Kris thấy anh ấy, tóc của anh ấy rất dài, và nhìn như nhuộm vàng. Màu của nó sáng hơn bây giờ rất nhiều. Kris là một người rất vui vẻ và rất dễ thân thiết.
.Bạn bè thường hay trêu đùa anh ấy, nhưng Kris không bao giờ nổi giận cả.

.Rất nhiều người bảo rằng Kris nhảy không được đẹp nhưng người bạn này lại nói khác. Mặc dù anh ấy không biết nhảy (người bạn không biết not Kris), nhưng anh ấy nghĩ rằng Kris nhảy rất tốt. Kris có một lớp học nhảy lúc đó cùng với những người bạn khác, họ gọi anh ấy là Kevin.
SOURCE: tieba.baidu.com, cr: exoexodeeeer
via: jaz@ EXO Philippines
V-trans Lee Do @ EXOKRISVN

TAKE OUT WITH FULL CREDIT

Là cái túi đen trên hình, mình đoán vậy.
Nó là mẫu người ít thay đổi vật dụng cá nhân, vòng tay, chiếc nhẫn, đôi giày, bây giờ đến cả túi.
Một con người cơ bản có tính cách chung thủy, ha.
Còn chuyện tốt tính thì mình không bàn rồi hihi :”D

#thatswhyIlovehimsomuchthatIcannotevenknowthereason

Advertisements

Author: Pea Bling Bling

Angel with invisible broken wings

One thought on “[TRANS] 120531 A message from Kris’ Friend in Canada

  1. Lâu lâu được bài ca ngợi chồng quá chị ơi =))

Có gì muốn nhắn nhủ hãy nhắn nhủ :"3

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s